детски дрехи Буболина Кидс

Доставка и Рекламация

Права и задължения на страните при доставка

Маркони 79 се задължава:
да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 4 работни дни;
да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока; При промоции е възможно срокът за доставки да бъде удължен, но не с повече от 14 работни дни.

Клиентът се задължава:
да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
да плати цената на стоката според условията
да заплати разходите по доставката според описани в информацията за доставка и плащане на стоки;условията описани в информацията задоставка и плащане на стоки
да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, в срока, указан в информацията за доставка и плащане на стоки. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. Възможно е доставката да бъде ивършена на части, за което Клиентът ще бъде своевременно уведомен. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката втози срок, Маркони 79 ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условия за доставка
Доставки се извършват само до адреси на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката.
Възможо е поръчката да бъде разцепена на 2 или повече доставки, ако поръчаните артикули не са налични в един и същ склад, но таксуването в случаите, в които се дължи цена за доставката, е само веднъж. Куриерските фирми, с които работим са СПИДИ (ако желаете артикулите да бъдат доставени до офис на куриер ) и РАПИДО (ако предпочитате да получите артикулите на удобен за Вас адрес, различен от офис на куриер)
Политика за поверителност
Личните данни, които попълвате при регистрация, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин и връзка с Вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителският акаунт и данните в него могат да бъдат изтрити при желание от страна на потребителя. Ние не събираме и не обработваме по никакъв начин данни на кредитни и дебитни карти (като номер на карта, код на карта и т.н.). Въвеждането на такива данни от Вас, при заплащане на поръчка с банкови карти, се извършва чрез линк от нас към съответната система за разплащане в защитена интернет-страница и чрез криптирана връзка.

Условия за рекламация, връщане и замяна

Ако по някаква причина продуктите, които сте поръчали, не Ви харесват или просто така сте решили, можете да върнете или замените закупените от нас продукти в 14 дневен срок. Единственото условие е продуктите да са в добър търговски вид, в оригиналната опаковка, етикети и придружени с документите за продажба (фактура и/или касова бележка, товарителница). Така че тук аз също мога да се възползвам от своето право на рекламация при евентуално възникване на проблеми. За да можете да се възползвате от тези условия е необходимо да сте разопаковали продукта внимателно, да няма никакви визуални и вътрешни повреди и дефекти причинени в следствие на лошо разопаковане, надраскване, изпускане и т.н. Не можете да се възползвате от тези условия, ако продукта не отговаря на условията за връщане и замяна. Ако не сте го проверили при доставка от куриера или в офиса на куриера се счита, че продукта сте го приели без никакви забележки, дефекти и повреди в перфектно състояние.
За повече информация относно връщане и замяна или рекламация към производител, пишете ни на [email protected]. Връщане на продукт без значение състоянието му е за ваша сметка до офис на куриер. BubolinaKids не носи никаква отговорност за непроверена при получаване от куриер стока, както и за дефекти при доставка или от производителя.

За да върнете продукт закупен от Маркони 79 ООД задължително условие е:

  • той да бъде в изряден търговски вид;
  • без да е използван;
  • опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена;
  • придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка/товарителница).

Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приети обратно от нас. След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и сумата ще бъде възстановена в срок от 14 работни дни. Връща се сумата от стойността на изпратената стока по банков път (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката). Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

При желание от страна на клиента, Маркони 79 ООД може да замени артикула със същия или подобен на стойност не по-висока от стойността на рекламирания продукт, в случай, че такъв подобен продукт има наличен. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

Стоки, които се изработват по поръчка не подлежат на връщане освен в случаите, в които стоката е била дефектна или целостта й е била нарушена в момента на доставката. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се свържете с нас в момента на доставката!

За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: https://kzp.bg/

Пазарна Количка
Няма продукти в количката!
Продължи Пазаруването
0
Call Now Button