детски дрехи Буболина Кидс

За Нас

bs-blog-1

История & Мисия

Буболина Кидс е професионален онлайн магазин за бебешка и детска стока. Нашето мото е ” Всичко на едно място и на достъпна цена ” !
Нашият онлайн магазин за детска стока съчетава няколко категории, а именно за бебе, за дете, детски мебели и детски играчки. Какво повече, ако не всичко на едно място. Във времето сме намерили доказани търговци, производители и доставчици на висококачествени стоки. И така гарантираме качеството на артикулите които закупувате от нас.

Модерни Модели
Модерни Модели
Избрали сме за Вас модерни и стилни бебешки и детски модели дрешки за да зарадваме както мама, така и тате и то на достъпна цена.
Уникални Продукти
Уникални Продукти
Колекциите доставяни от доставчиците и производителите винаги са уникални и красиви. Така заедно с богатия избор лесно можете да сравните и изберете това, което е най-близко до вашето виждане за мода.
Високо Качество
Високо Качество
Работим само с доказани висококачествени детски стоки за да можем да Ви дадем време за почивка. Само така знаем, че ще прекъснем линията на постоянно обикаляне по магазините и ще ви спестим време в търсене на качество.

Нашата Философия

Това в което ние вярваме е че може всичко да бъде лесно за мама и така, ако е на едно място, евтино и качествено. Уви тези три критерия не са лесни за постигане. За това ние от Буболина Кидс сме изградили мрежа от доставчици, производители и реселъри за да можем да запълним тези критерии.

Никога не става лесно, Но ние го правим Лесно за Вас при нас !
Точно така, единственото което трябва да направите е да потърсите каквото ви трябва и да ги поръчате. Ние винаги ще ви доставяме само качествени бебешки и детски стоки. Така не само пестим време и пари, но и вашите нерви в това да обикаляте физически магазини търсейки нещо качествено и на добра цена. Не се колебайте да ни пишете или позвъните при избор на артикул от нашия онлайн магазин.

bs-blog-3
Пазарна Количка
Няма продукти в количката!
Продължи Пазаруването
0
Call Now Button